Privacy Policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

1. Bedrijfsgegevens

CAS Verhuur
Stuurboord 19
3261EW, Oud-Beijerand
Tel: +31 (0)6 40 83 14 48
KvKnr: 85004367
http://www.casverhuur.nl

De Functionaris Gegevensbescherming van CAS Verhuur is te bereiken via info@casverhuur.nl

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

CAS Verhuur verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bedrijfsnaam
Voor- en achternaamcontactpersoon
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
KVK nummer (indien u op rekening huurt)
Bankrekeningnummer

3. Met welk doel en op welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

CAS Verhuur verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Het afhandelen van uw betaling
Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
Om goederen en diensten bij u af te leveren

4. Geautomatiseerde besluitvorming

Doornbos Equipment BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen of bedrijven.

 

4. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

CAS Verhuur bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

6. Delen van persoonsgegevens met derden

CAS Verhuur verstrekt uw gegevens uitsluitend aan derden, als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Zie: www.casverhuur.nl/privacy-policy.

8. Toegang tot uw gegevens

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door CAS Verhuur. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@casverhuur.nl

9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

CAS Verhuur neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch contact op met ons of via info@casverhuur.nl. Dit privacy statement kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomende gevallen zult u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Versie 01-03-2022

Call Now Button